Bøger om sundhed hitter under juletræet 

Man kunne fristes til at sige, at julen er bøgernes fest, for op mod jul er det tidspunkt på året, hvor der bliver solgt suverænt flest bøger. Efterhånden har de fleste mennesker så meget, så det kan være svært at finde på en julegave, og måske derfor tyer mange mennesker til boggaver, da de vækker glæde. Og her er der altid meget at vælge i mellem. 

Især bøger om sundhed ser ud til at være populære, når der købes julegaver, og det bunder sandsynligvis i, at mange mennesker allerede interesserer sig meget for deres sundhed og holder af at dyrke motion og tælle skridt med en skridttæller. Rigtig mange mennesker ønsker at komme i gang med en sundere livsstil. 

Flere kategorier indenfor sundhedsbøger 

Når det gælder bøger, er der flere genrer indenfor sundhed, man kan overveje, hvis man skal købe en bog til gave. Der findes et utal af kogebøger om sund mad og kost generelt, og i og med, at der konstant dukker nye kostretninger og diæter op, fortsætter strømmen af nye udgivelser i denne kategori. Der er dog også mange informative bøger om træning og motion, og bl.a. Chris Macdonald har skrevet flere bøger om emnet.  

Også overlægen Bente Klarlund, som blandt andet er kendt for sin ugentlige klumme og brevkasse i Politiken, har skrevet flere bøger – herunder en bog om at gå. Hvis man er fan af den japanske forfatter Haruki Murakami, har man måske lyst til at se nærmere på hans bog om at løbe. Bogen er ikke en læringsbog men en bog om hans egne oplevelser med at løbe, og hvad det giver ham.  

Der er altså nok at vælge i mellem, når det kommer til bøger om sundhed, og alt tyder på, at der også i år vil ligge mange af den typer bøger under de danske juletræer. 

Related Posts