Er du tidspresset når du skal på besøg i København? 

Har du i tankerne at aflægge visit i hovedstaden snart, men er begrænset med tid? Der findes mange måder, hvorpå man kan rejse til København og det kan både handle om pris, samt rejsetid. Er du bosiddende i eksempelvis Jylland, så skal du selvfølgelig også påregne rejsetiden til Købehavn og tilbage igen, hvilket kan gå ud over den korte tid, du er der. Her i artiklen får du nogle gode tips til din rejse til hovedstaden.  

Tog, bus, bil eller fly? 

Der er mange måder, hvorpå man kan rejse til København på. Og der er skam fordele og ulemper ved alle sammen. Rejser du med tog, er det for eksempel en god idé at være opmærksom på tilbud på billetterne. Busserne er et rigtigt godt alternativ til toget, og man kan også finde forholdsvist billige billetter. Man kan sige, at fordelen ved tog og bus er, at man kan slappe af med en god film eller sportsnyheder på turen.   

Rejser man dog fra den nordlige del af eksempelvis Jylland, så bør man måske overveje at flyve. Det kan spare en hel del tid, og er man i god tid, kan man typisk også være heldig at finde billige billetter. Man kan også tage bilen, men der skal måske tænke over økonomien, samt dét at skulle finde p-plads i København.  

Find et overnatningssted med god beliggenhed 

Det kan måske give mening at vælge at overnatte et sted, som er tæt på der, hvor du skal rejse hjem fra. Det kunne eventuelt være tæt på lufthavnen eller tæt på centrum, hvor du kan nå busser, metro eller tog. Der findes mange gode hoteller og andre overnatningsmuligheder i byen, som har god beliggenhed. Vælg gerne et dejligt sted, hvor du kan slappe af med at surfe rundt på fodbold.dk eller se en god film eller serier, når du er færdig med at være på opdagelse i byen.  

Related Posts