Et helt unikt spisebord 

Det er ikke underligt, at det klassiske plankebord er blevet så populært. I Skandinavien er det hvide, rene og simple længe været en trend. Dog er det gået mere og mere over i at skulle være en smule mere råt. Det har desuden altid været in at tage naturmaterialer ind i hjemmet. Det kan give en god kontrast til de ellers rene linjer. 

Man kan finde meget mere information om plankeborde og forskellige træsorter. Det kan nemlig være svært at vælge de helt rigtige materialer. Det, der gør plankebordene så attraktive er formegentlig, at hvert enkelt bord er unikt. Hvis man er en rigtig gør-det-selv person, kan man personliggøre bordet endnu mere.  

Gør-det-selv plankebord 

Hvis man elsker at kaste sig ud i projekter derhjemme, og samtidig står og mangler et plankebord, er det oplagt at lave et plankebord. Ikke nok med at selve plankebordet er totalt trendy lige nu, så er bæredygtige gør-det-selv projekter lidt det samme. Det kræver ikke det helt store at få skabt et godt plankebord. Men man skal dog være grundig for at sørge for, at det bliver lige.  

Først og fremmest kræver det nogle gode planker. Det kan være alt fra nogle genbrugsplanker til nogle helt friske og nye. Uanset hvad det er for nogle typer, vil de kunne samles på tværs under plankerne. Desuden skal man have fat i nogle gode bordben. Her må man lige finde ud af, hvad der passer bedst ind i ens indretning. Sidst men ikke mindst, kan man lige give bordet noget olie.  

Vedligeholdelse af plankebordet 

Når man har med naturmaterialer at gøre, kan en god vedligeholdelse af produktet med garanti være med til at forlænge dets levetid. Dette gælder især også for træ. Det kan være en god ide at behandle bordet. Det bør undersøges, hvilken type olie hver træsort skal have.  

Related Posts