Få fred for dit kæledyr til at læse, med foderet godt af vejen

Der er ikke noget så hyggeligt som at sætte sig til rette i sofaen med en god bog, og så bare lade sig suge ind i fortællingen. Læsning er helt sikkert sundt for både hjernen og det mentale velvære. Man får brugt sin fantasi og sin forestillingsevne, og man kommer på en indre rejse, når man følger historien. Har man en kat som kæledyr, så kan man godt risikere at den hopper op og lægger sig lige midt i bogen, for at få din opmærksomhed. Den vil måske fodres. 

Katte kan lugte en åben pose kattefoder på lang afstand. Straks kommer den i tanker om at den er sulten. Har man derimod sørget for god foderopbevaring, så er det knap så let for katten at lugte. Men det er ikke den eneste fordel, der er ved foderopbevaring. Lige som mennesker, foretrækker dyr at få frisk mad at spise. En åben pose kattemad bliver hurtigt kedelig, hvis den ikke bliver holdt frisk i en lukket beholder. Med god foderopbevaring har du altid frisk foder til dit kæledyr. 

Læs roligt videre 

Hvis din kat ikke lugter foderet, så kommer den måske heller ikke i tanker om at den er sulten. Måske vil den bar kæles? Så kan den ligge i dit skød mens du læser og nyder den gode historie. Katte elsker at ligge hos sit menneske og blive varmet. 

Køb foderopbevaring online 

Hos canem.dk kan du købe de skønneste beholdere til opbevaring af foder til dine kæledyr. De er lufttætte og hjælper foderet med at bevare den gode smag samt mineraler og vitaminer længe. Dit kæledyr vil takke dig for det, hvis du sørger for god opbevaring af deres foder. Og du vil muligvis selv opleve at få mere fred, når du læser bøger. 

Related Posts