Køb aktier for din opsparing

Kender du pandora aktier?

Hvis du går og leder lidt efter nye aktier at købe, så burde du kigge nærmere på pandora aktien. Det er en meget spændende virksomhed hvis du spørger mig, og det er en virksomhed som har eksisteret i mere end 30 år, så du køber dig altså ind i en virksomhed som ved hvad de laver. Pandora er en smykkevirksomhed og det hele startede med at ejeren købte smykker hjem fra Thailand hvorefter han solgte dem videre her i Danmark. Efter lidt tid kunne han godt se at efterspørgslen var meget stor og de valgte derefter at ændre lidt på virksomheden, så de i stedet for at sælge til private, begynde at sælge deres smykker til virksomheder som så solgte dem videre.

Hvis vi kigger på aktien over de seneste 5 år, så kan vi se den er faldet lidt og faktisk er nede i en pris hvor jeg ville overveje at købe op i den, hvis man leder efter mere til sin portefølje. Smykker er noget vi alle går med og det er kommet for at blive, så det er ikke bare lige en forretning som ikke har eksistensgrundlag i morgen.

Hvis vi kigger nærmere på deres regnskab, så ser det også meget spændende ud! De har nemlig formået at vokse der indtjening med intet mindre end 150% fra 2020 til 2021. Udover at have vokset bundlinjen så har de altså også formået at vokse der toplinje.

Har du fået mere blod på tanden med at købe dine første aktier eller måske købe flere? Så kan du med fordel læse meget mere om pandora aktien hos aktierdk.dk, hvor du også kan finde en masse indlæg om forskellige aktier som vi syntes er spændende i 2023. Derudover giver vi dig også vores anbefalinger til de bedste handelsplatforme.

Related Posts