Wizzi hjælper dig til mere synlighed online

Det har aldrig været vigtigere med synlighed online, hvis man tilhører eller driver en virksomhed. Synlighed kan bidrage til at tiltrække og finde flere potentielle kunder, og derfor er det alfa og omega, når man gerne vil vækste sin virksomhed. Men hvordan opnår man mere synlighed? Det skal vi kigge nærmere på her.

Fokus på god SEO

For at opnå mere synlighed online, skal man have fokus, på det der hedder SEO. SEO, eller Search Engine Optimization, som det hedder, Det handler i det store og hele om, at man gerne vil være synlig i de forskellige søgemaskiner, som Google, Bing og YouTube, for at man skal kunne blive fundet af potentielle kunder.

Det vil sige, at hvis en kunde søger på eksempelvis et produkt som du sælger, så kan det godt betale sig, at være det første eller et af de første søgeresultater, der kommer op. Der findes algoritmer og digitale regler for, hvordan denne rækkefølgen afgøres, og det er vigtigt at man følger disse og opdaterer i henhold til god SEO, hvis man vil ligge godt i søgeresultaterne i vigtige søgemaskiner, og dermed komme ud til et langt bredere publikum. Der er nemlig stor forskel på at ligge på de første pladser og den første side, og at ligge på side nr. 2, 3 og 4. Denne forskellen kan også vurderes økonomisk, og det er årsagen til at flere og flere, også små virksomheder, fokuserer på SEO.A

Algoritmerne i Google, som er en af de langt mest populære søgemaskiner, ændrer sig jævnligt, og mange bruger tusindvis af annoncekroner på at holde sin placering. Der er dog andre måder at gøre det på, blandt andet ved at SEO-optimere indholdet på sin hjemmside og sociale medier, og fokusere på det, der kaldes organisk vækst, hvor man skaber værdifuldt indhold for en læser, som google genkender som værende af høj kvalitet. Det kræver selvfølgelig en investering i form af tid og arbejdskraft, og det er en prioritering mange virksomheder skal tage alvorligt.

Hold dig opdateret med Wizzi

Reglerne for god SEO er i konstant ændring, og derfor kan det være en god ide at holde sig godt opdateret, hvis man gerne vil lave god SEO og holde sig i toppen af søgeresultaterne.

https://wizzi.dk kan du altid holde dig opdateret på, hvad der er det nyeste inden SEO. Her får du tilgang til en aktiv vidensside, der publicerer 10 artikler, podcasts og andet indhold omhandlende SEO om måneden. Dermed kan du få det totale indblik i SEO-branchen og overblik over, hvad der er det vigtigste at holde øje med og fokusere på lige nu. Det er en god investering af tid, hvis du gerne vil gøre din virksomhed mere synlig online gennem at praktisere god SEO på din hjemmeside.

Related Posts