3 julekalendere for voksne

Vil du gerne i gang med at se en eller flere julekalendere for voksne, men er du ikke helt sikker på, hvad du skal sætte på, har vi her et par bud på gode julekalendere for voksne, der er blevet vist på dansk tv gennem tiden.

 

Find information om heldragter og flyverdragter til babyer her.

Jul på Vesterbro

For det første kan du jo vælge at kaste dig over Jul på Vesterbro, der er skabt af Anders Matthesen, og som første gang kørte over skærmen tilbage i 2003. Den har snart mange år på bagen, men det gør det bestemt ikke til en dårlig julekalender. Det er nok en af de mest ikoniske og specielle julekalendere nogensinde vist på dansk tv, og den udmærker sig blandt andet ved, at Anders Matthesen selv spiller alle hovedroller i julekalenderen. Har du ikke set den før, kan du godt begynde at glæde dig.

The Julekalender

Hvis du vil have mere, kan du også vælge at kaste dig over The Julekalender. En af fordelen ved The Julekalender er, at den bliver genudsendt stort set hvert eneste år. Så nåede du ikke at få den set sidste år, er der gode chancer for, at den bliver sendt på tv igen i år. Det er gruppen De Nattergale, der står bag denne julekalender, hvor vi følger nisserne Fritz, Hansi og Günter samt livet hos kartoffelavler Oluf Sand og hans kone Gertrud. Alle rollerne bliver spillet af De Nattergale selv.

Natholdets Julekalender

Sidst, men ikke mindst, kan du hvert år også se frem til at se Natholdets Julekalender. Her byder vært Anders Breinholt sine gæster Søren Rasted og Carsten Berthelsen velkommen til et eventyr i øllets verden. På en dag bliver der optaget 24 afsnit, hvor de tre skal smage på 24 forskellige øl, samt den snaps der også hører sig til på adventsdagene. Har du ikke set de tidligere afsnit, kan du finde dem alle på TV2 Play. Det plejer som regel at gå for sig, når de først begynder at komme et godt stykke ind i december måned, og på juleaften er det som regel stukket helt af for alle tre i studiet.

 

Find det bedste termosæt til børn her.

Related Posts