Bøger krummer ikke i sengen 

Sådan kunne en omskrivning af Rune T. Kiddes gamle bogtitel lyde, som overskrift på denne artikel. Og det gør den så. For bøger og senge hænger uløseligt sammen for rigtigt mange mennesker. Godnat-læsning er et vigtigt ritual for en stor del af danskerne, som elsker at slutte dagen af under dynen med en god bog. Og faktisk sover rigtig mange godt efter et enkelt kapitel eller to. Bare det ikke er alt for spændende. Der skal ro på ved sengetid. 

Soveværelset er vores hvilerum, og sengen er rummets centrum. En smuk seng er altid godt, for man sover bedst i omgivelser, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Find et nyt på Sengestel.dk, hvis du synes dit gamle er for trist, eller hvis du har brug for en større seng. Det kan friske dit soveværelse op og gøre det til et endnu bedre sted at være. Hvis du holder af at læse inden du skal sove, så skal du måske vælge et sengestel med hovedgærde, så du kan læne dig tilbage mens du læser. 

En god nats søvn 

At sove godt hver eneste nat burde være en menneskeret. For søvnen har stor indflydelse på vores vågne tilværelse. Vi kender alle til at være så trætte, at vi bliver uopmærksomme og ufokuserede eller ligefrem sure og gnavne. Det er hverken godt for os selv eller vores omgivelser. Og det kan nemt blive til en ond cirkel, for hvis man har haft en dårlig dag, så ligger man måske og stresser over det ved sengetid, og kan ikke falde i søvn. Hvis man sover dårligt, kan det være en god idé at søge efter gode råd til en bedre nattesøvn. 

Derfor er vores sovemiljø så vigtigt. Det skal være pænt og hyggeligt og der skal være luftet ud, så man ikke ligger og trækker træt, gammel luft ind. 

Related Posts