Valg af den bedste gulvlampe til stuen

Lamper og belysning er faktisk for mange mennesker et af de mest komplicerede købsbeslutninger. Det kan være enormt anstrengende og svært, at finde den perfekte lampe til hjemmet.

Det er svært dels fordi, at der hele tiden kommer nye og smarte tendenser, og fordi udvalget af gulvlamper til stuen er virkeligt bredt.

Belysning og lamper til din indretning 

Ingen hjem er ens og der er findes mange dekorative og smukke løsninger derude, der bliver brugt i indretningen. En stor del af befolkningen “sværger” til de kendte og danske klassiske designer lamper som Louis Poulsen, Axel Wedel Madsen eller PH lampen.

Men det er ikke alle der hverken har råd eller er til den klassiske stil. Det kan være guld værd, at tænker indretingen igennem rigtig grundigt.

5 inspirations tips:

  • Kombinere gerne kraftige og farverige lamper, med enkle klassiske lamper i afdæmpede farver, der både skaber blikfang og personlig stil.
  • Eksperimentere med placering af lamper. Suplér op med en ekstra lampe eller placere lampen et sted, hvor du ellers normalt ikke have gjort.
  • Tænk over flere lyskilder på en gang. Det kan være du både skal kombinere en bordlampe, messing lampe og retro lampe i stuen på forskellige lysniveauer.
  • Køb brugt! Genbrugsbutikker er guld værd hvad det angår. Her kan du finde fede antikke lamper, som let kan friskes op. Det er bedste er prisen, for her kan du gøre rigtige gode handler og spare mange penge.
  • Prøv at indret stuen med forskellige pære til gulvlamper i forskellige farver. Du kan f.eks kombinere blå og grønne farver på en boghylde eller reol. Det kan virkelige skabe fede kontraster i stuen.

Godt lys er vigtigt

Der er mange gode grunde til at vælge det rigtige lys. Det du skal tænker over, at der er stor forskel på kold og varm lys. Kold lys fungere rigtigt godt til arbejde, madlavning eller hvis du skal holde dit fokus på diverse projekter.

Varm lys er derimod meget behageligt og meget afslappende lys, der typisk bruges til hygge, filmhygge eller en god omgang læsning. Mange foretrækker det varme lys, fordi det skaber ro og rar stemning i hjemmet. Hvis du ønsker en kombination af begge dele, kan du med fordel se efter lyspære, der kan dæmpes og skifte farve.

Philips hue pære er et godt eksempel, der fungere perfekt til formålet. Philips hue er et intelligent pæresystem, som kan konfigurer både lys og farve styret enten via en app eller fjernbetjening. Dette system er virkeligt populært, fordi du ikke behøver være hjemme for at styre det, og dette kan have en præventiv virkning på ubudne gæster i dit hjem.

Related Posts